Vriendenkring

Wat is de Vriendenkring?

De Vriendenkring van onze school ‘De Bercht’  is een organisatie van leerkrachten en ouders van de school. Ze bestaat uit een groep enthousiaste mensen die de school een warm hart toedragen, die zich volledig belangeloos willen inzetten ten voordele van de school en de leerlingen.

Wat is ons doel?

Door het inrichten van allerhande activiteiten, in samenwerking met de school, ervoor zorgen dat er bijkomende middelen voorhanden zijn, die integraal geïnvesteerd worden in de school ten voordele van de leerlingen.

De Vriendenkring en de directie staan in voortdurende interactie met elkaar en wisselen ideeën uit.

Wat zijn onze activiteiten?

Om onze school financieel te ondersteunen in pedagogische en/of materiële behoeften, organiseert de Vriendenkring een aantal evenementen op school:

• Frietjes
  • Hamburgers
  • IJsjes
  • Pannenkoeken
  • Wafelverkoop
  • Schoolfeest

De juiste data van deze evenementen vind je in onze rubriek: kalender

Waaraan worden de opbrengsten zoal besteed?

Een groot deel van de opbrengsten gaan naar uitbreiding lesmateriaal, didactisch materiaal, ICT aankopen, opleg van de uitstappen, aankoop van speelgoed voor de speelplaats …
Ook krijgen onze kinderen met sinterklaas en pasen een leuke attentie.
Tevens wordt er een receptie voor onze laatstejaarskleuters en zesdejaars georganiseerd.